Știri

Ce avem noi aici?

Dacă e ceva nou, plin de lucruri interesante, are legatură cu noi și e important pentru activitatea noastră, atunci ajunge în secțiunea aceasta. Lectură placută!

Ambasadorii noștri

15.09.2022

Cine sunt Ambasadorii DTSE Romania și de ce avem nevoie de ei? Știm probabil că v-ați pus această întrebăre, iar acest articol își propune să le răspundă la ea și chiar să vă ofere mai multe detalii despre munca lor.

DTSE Romania este Angajatorul Anului 2022

07.07.2022

Anii trecuți au schimbat lumea afacerilor în ceea ce privește tehnologia, digitalizarea, obiectivele și oportunitățile. La nivel mondial, multe companii au fost nevoite să se adapteze și să își ajusteze strategia de afaceri la noile moduri de lucru, pentru a menține un mediu de lucru stabil.

Noul nostru birou din București este gata!

20.06.2022

Birourile noastre din București și Timișoara au devenit baza noastră de operațiuni, identitatea companiei noastre. Biroul nu mai este un loc doar pentru lucru, ci mai degrabă un loc pentru a te întâlni cu colegi, a socializa și a colabora.

CSR is one of our priorities at DTSE Romania

22.06.2021

In the past couple of months we were dedicated to CSR actions and here’s a short overview of everything we did.

DTSE România câștigă locul 2 în cadrul galei ABLS la categoria Business Leader in Business Innovation

26.05.2021

Suntem mereu bucuroși să adăugăm un alt premiu la portofoliul nostru, mai ales atunci când eforturile noastre în materie de inovație sunt recunoscute. Anul acesta, am câștigat locul 2 la gala Association of Business Service Leaders in Romania (ABSL) pentru inovarea afacerilor, cu HireVue, tool-ul nostru de recrutare digitală.

Schimb de experiență în Köln – avantajele acestui program

13.01.2021

Lucian Buzduga a aplicat la un program de schimb în cadrul DTSE în 2020. A petrecut 3 luni lucrând de la biroul nostru din Köln.
Lucian s-a alăturat companiei acum 5 ani. În urmă cu un an a preluat rolul de Product Owner în una dintre cele 4 echipe Agile din proiectul HRCules.

DTSE România câștigă locul I pentru Compania Anului

21.07.2020

În cadrul acestei gale, compania noastră a fost onorată și premiată.  Am câștigat locul 1 pentru cea mai bună companie de servicii/afaceri a anului 2020 (categoria mai puțin de 800 de angajați). Laura Gavrilă, (Special Projects Coordinator) a fost prezentă la ceremonie pentru a reprezenta DTSE România și a primi premiul.

Facem ca lucrurile să se întâmple și atunci când lucrăm de acasă

16.07.2020

Martie a fost o lună dificilă pentru toată lumea care trăiește și lucrează în România. A fost luna în care s-au implementat numeroase restricții din cauza numărului tot mai mare de infecții cu COVID-19 în țara noastră. Pentru a ne păstra în siguranță, conducerea a decis că este mai bine ca întreaga companie să lucreze de acasă.

HireVue, noul nostru instrument pentru recrutare

08.04.2020

Suntem bucuroși să anunțăm că tocmai am lansat un super instrument de recrutare. Folosind HireVue, procesul nostru de recrutare se întâmplă online până în punctul în care semnăm fizic contractul cu candidații noștri. Totul este rapid și sigur.

DTSE România la MicroStrategy World 2020 în Orlando, USA

26.02.2020

În prima săptămână din luna februarie, Oana Gaman (Digital Services Team lead) împreună cu Livia Nicola (Record-To-Report Manager) au călătorit din București până în Orlando, Statele Unite ale Americii. Ce au făcut ele mai exact acolo? Au reprezentat întregul grup Deutsche Telekom în cadrul evenimentului MicroStrategy World 2020.

Ambasadorii Națiunilor Unite ale DTSE

12.10.2019

Our work is about bringing people together, about sharing values and destinations. 16 European languages are (sometimes) simultaneously spoken under the same roof.

DTSE România câștigă locul I pentru Data Privacy

19.09.2019

În mai 2019 a avut loc International Privacy Leader Meeting și GPR Forum 2019, la sediul central Deutsche Telekom, în Bonn.

DTSE România câștigă locul trei pentru Compania Anului

19.05.2019

Compania noastră a fost onorată în cadrul evenimentului Romanian Business Services Forum & Awards 2019.

DTSE România câștigă primul loc în „Topul Național al Firmelor”

11.11.2018

Topul Național al Firmelor are o istorie de 25 de ani și este organizat de Camera de Comerț și Industrie a României.

DTSE România Townhall 2018 – Este nevoie de un sat …

13.09.2018

Se spune că este nevoie de un sat pentru a crește un copil. Același lucru se poate spune si despre DTSE România, care are acum cinci ani.

Deschiderea unui punct de lucru nou în Timișoara

11.12.2016

Ne-am extins! Odata cu deschiderea unui nou birou în Timișoara, am creat un spațiu pentru relaxare, creație și comunicare. Acesta reflectă filozofia noastră de lucru: oamenii relaxați sunt mai productivi și mai creativi.