DEUTSCHE TELEKOM SERVICES EUROPE ROMANIA

#wemakeithappen

Impreună facem cea mai bună echipă!

Hai să jucăm un joc!

Tu alegi o limbă pe care o vorbești nativ și noi îți arătăm ce oportunitați de carieră ai

Schimb de experiență în Köln – avantajele acestui program

13.01.2021

Lucian Buzduga a aplicat la un program de schimb în cadrul DTSE în 2020. A petrecut 3 luni lucrând de la biroul nostru din Köln.
Lucian s-a alăturat companiei acum 5 ani. În urmă cu un an a preluat rolul de Product Owner în una dintre cele 4 echipe Agile din proiectul HRCules.

DTSE România câștigă locul I pentru Compania Anului

21.07.2020

În cadrul acestei gale, compania noastră a fost onorată și premiată.  Am câștigat locul 1 pentru cea mai bună companie de servicii/afaceri a anului 2020 (categoria mai puțin de 800 de angajați). Laura Gavrilă, (Special Projects Coordinator) a fost prezentă la ceremonie pentru a reprezenta DTSE România și a primi premiul.

Facem ca lucrurile să se întâmple și atunci când lucrăm de acasă

16.07.2020

Martie a fost o lună dificilă pentru toată lumea care trăiește și lucrează în România. A fost luna în care s-au implementat numeroase restricții din cauza numărului tot mai mare de infecții cu COVID-19 în țara noastră. Pentru a ne păstra în siguranță, conducerea a decis că este mai bine ca întreaga companie să lucreze de acasă.

HireVue, noul nostru instrument pentru recrutare

08.04.2020

Suntem bucuroși să anunțăm că tocmai am lansat un super instrument de recrutare. Folosind HireVue, procesul nostru de recrutare se întâmplă online până în punctul în care semnăm fizic contractul cu candidații noștri. Totul este rapid și sigur.

Știri și evenimente

Beneficii