DEUTSCHE TELEKOM SERVICES EUROPE ROMANIA

#wemakeithappen

Impreună facem cea mai bună echipă!

Hai să jucăm un joc!

Tu alegi o limbă pe care o vorbești nativ și noi îți arătăm ce oportunitați de carieră ai

DTSE România la MicroStrategy World 2020 în Orlando, USA

26.02.2020

În prima săptămână din luna februarie, Oana Gaman (Digital Services Team lead) împreună cu Livia Nicola (Record-To-Report Manager) au călătorit din București până în Orlando, Statele Unite ale Americii. Ce au făcut ele mai exact acolo? Au reprezentat întregul grup Deutsche Telekom în cadrul evenimentului MicroStrategy World 2020.

Ambasadorii Națiunilor Unite ale DTSE

12.10.2019

Our work is about bringing people together, about sharing values and destinations. 16 European languages are (sometimes) simultaneously spoken under the same roof.

DTSE România câștigă locul I pentru Data Privacy

19.09.2019

În mai 2019 a avut loc International Privacy Leader Meeting și GPR Forum 2019, la sediul central Deutsche Telekom, în Bonn.

DTSE România câștigă locul trei pentru Compania Anului

19.05.2019

Compania noastră a fost onorată în cadrul evenimentului Romanian Business Services Forum & Awards 2019.

Știri și evenimente

Beneficii

Avem o presimțire că mediul de lucru, colegii de treabă și ținutele casual sunt importante pentru tine, dar nu-ți fie teamă, ești pe mâini bune și când vine vorba de remunerație. Pe langă salariul lunar, de care vom avea mereu grijă să fie pe măsura calităților, energiei și a eforturilor tale, mai adăugăm și câteva lucruri extra. În fiecare an, în funcție de efortul și implicarea ta, poți beneficia și de bonusuri. În plus, ai mereu la dispoziție tichete de masă cu care iți poți face cumpărăturile la supermarketurile tale preferate. Poate cel mai util lucru constă în asigurarea transportului către birou, în măsura în care ești eligibil. Poți vedea care e întregul nostru pachet de beneficii aici.