DEUTSCHE TELEKOM SERVICES EUROPE ROMANIA

#wemakeithappen

Impreună facem cea mai bună echipă!!

Hai să jucăm un joc!

Tu alegi o limbă pe care o vorbești nativ și noi îți arătăm ce oportunitați de carieră ai

Știri și evenimente

Ambasadorii noștri

15.09.2022

Cine sunt Ambasadorii DTSE Romania și de ce avem nevoie de ei? Știm probabil că v-ați pus această întrebăre, iar acest articol își propune să le răspundă la ea și chiar să vă ofere mai multe detalii despre munca lor.

DTSE Romania este Angajatorul Anului 2022

07.07.2022

Anii trecuți au schimbat lumea afacerilor în ceea ce privește tehnologia, digitalizarea, obiectivele și oportunitățile. La nivel mondial, multe companii au fost nevoite să se adapteze și să își ajusteze strategia de afaceri la noile moduri de lucru, pentru a menține un mediu de lucru stabil.

Noul nostru birou din București este gata!

20.06.2022

Birourile noastre din București și Timișoara au devenit baza noastră de operațiuni, identitatea companiei noastre. Biroul nu mai este un loc doar pentru lucru, ci mai degrabă un loc pentru a te întâlni cu colegi, a socializa și a colabora.

CSR is one of our priorities at DTSE Romania

22.06.2021

In the past couple of months we were dedicated to CSR actions and here’s a short overview of everything we did.

Beneficii

Avem o presimțire că mediul de lucru, colegii de treabă și ținutele casual sunt importante pentru tine, dar nu-ți fie teamă, ești pe mâini bune și când vine vorba de remunerație. Pe langă salariul lunar, de care vom avea mereu grijă să fie pe măsura calităților, energiei și a eforturilor tale, mai adăugăm și câteva lucruri extra. În fiecare an, în funcție de efortul și implicarea ta, poți beneficia și de bonusuri. În plus, ai mereu la dispoziție tichete de masă cu care iți poți face cumpărăturile la supermarketurile tale preferate. Poate cel mai util lucru constă în asigurarea transportului către birou, în măsura în care ești eligibil. Poți vedea care e întregul nostru pachet de beneficii aici.