DEUTSCHE TELEKOM SERVICES EUROPE ROMANIA

#wemakeithappen

Impreună facem cea mai bună echipă!

Hai să jucăm un joc!

Tu alegi o limbă pe care o vorbești nativ și noi îți arătăm ce oportunitați de carieră ai

DTSE România câștigă locul I pentru Compania Anului

21.07.2020

În cadrul acestei gale, compania noastră a fost onorată și premiată.  Am câștigat locul 1 pentru cea mai bună companie de servicii/afaceri a anului 2020 (categoria mai puțin de 800 de angajați). Laura Gavrilă, (Special Projects Coordinator) a fost prezentă la ceremonie pentru a reprezenta DTSE România și a primi premiul.

Facem ca lucrurile să se întâmple și atunci când lucrăm de acasă

16.07.2020

Martie a fost o lună dificilă pentru toată lumea care trăiește și lucrează în România. A fost luna în care s-au implementat numeroase restricții din cauza numărului tot mai mare de infecții cu COVID-19 în țara noastră. Pentru a ne păstra în siguranță, conducerea a decis că este mai bine ca întreaga companie să lucreze de acasă.

HireVue, noul nostru instrument pentru recrutare

08.04.2020

Suntem bucuroși să anunțăm că tocmai am lansat un super instrument de recrutare. Folosind HireVue, procesul nostru de recrutare se întâmplă online până în punctul în care semnăm fizic contractul cu candidații noștri. Totul este rapid și sigur.

DTSE România la MicroStrategy World 2020 în Orlando, USA

26.02.2020

În prima săptămână din luna februarie, Oana Gaman (Digital Services Team lead) împreună cu Livia Nicola (Record-To-Report Manager) au călătorit din București până în Orlando, Statele Unite ale Americii. Ce au făcut ele mai exact acolo? Au reprezentat întregul grup Deutsche Telekom în cadrul evenimentului MicroStrategy World 2020.

Știri și evenimente

Beneficii