Ce facem

Proiectele noastre

Inovația și gândirea creativă sunt mereu parte din munca noastră de zi cu zi. Indiferent la ce departament ne-am uita, întotdeauna vei găsi pe cineva care să lucreze la cea mai inteligentă soluție posibilă, un spirit critic a cărui datorie e să se îndoiască de orice propunere, și oameni de acțiune care indiferent cât de descurajant poate părea, mereu duc lucrurile la bun sfârșit. De la departamentul financiar până la achiziții și resurse umane, această sinergie este cea care în final face diferența. Întotdeauna ne străduim să găsim cele mai bune soluții, fară nici un fel de îndoială sau compromisuri. Aceasta e mentalitatea pe care o cultivăm zi de zi și care ne motivează să mergem înainte.

HR

Departamentul nostru de HR oferă servicii în germană, croată, slovacă, greacă, poloneză și cehă pentru clienții noștri din grupul DT. Serviciie oferite de noi sunt: recrutare, contractare, administrare date personal și administrare registrului de learning&training.

Raportare

Departamentul nostru de raportare este în continuă creștere și o echipă strategică a companiei noatre. Printre capacitățile echipei se numără: consultanță financiară și de proces, suport tehnic și de afaceri, dezvoltare tehnică și de afaceri.

Financiar

Conform numeului departamentului, acestă echipă administrează finanțele companiei. Funcțiile principale includ organizarea și planificarea bugetului și contabilitate. Practic sunt prima linie de apărare în aprobarea de bugete.

Achiziții

În cadrul departamentului de achiziții dezvoltăm procesul de administrare a contractelor. În alte cuvinte, achiziționăm furnizorii de servicii interni și externi pentru cererile din cadrul companiei. În plus, achiziționăm lucrători temporari.