HireVue, noul nostru instrument pentru recrutare

Suntem bucuroși să anunțăm că tocmai am lansat un super instrument de recrutare. Folosind HireVue, procesul nostru de recrutare se întâmplă online până în punctul în care semnăm fizic contractul cu candidații noștri. Totul este rapid și sigur.

Ce este HireVue și cum funcționează?

HireVue este noul nostru instrument de HR care poate fi utilizat atât pentru recrutarea internă, cât și pentru cea externă. Procesul tehnoligic de intervievare video permite astfel recrutorilor și managerilor să analizeze candidații și să efectueze interviuri live pe Internet.

Screeningul candidaților noștri folosind HireVue necesită conexiunea la interfața de interacțiune a aplicației HireVue. Apoi ei se vor uita într-o cameră web, în timp ce sistemul înregistrează răspunsurile lor la câteva întrebări prestabilite. Interviul online cu HireVue se poate realiza rapid și ușor prin intermediul unui un computer, laptop, smartphone sau tabletă.

Tu, în calitate de candidat, vei primi câteva întrebări de acomodare înainte de începerea interviului oficial. Aceste întrebări te vor ajuta să te familiarizezi cu experiența de înregistrare digitală. Odată ce începe interviul formal, vei avea o perioadă de timp stabilită (30 de secunde până la nelimitat) ca să-ți pregătești răspunsurile pentru întrebările care vor urma. Răspunsurile sunt, de asemenea, restricționate în timp. Interviurile realizate folosind HireVue pot include atât răspunsuri video, cât și în scris.

De ce procesul de recrutare este mai eficient cu HireVue?

HireVue face tranziția de la recrutarea față în față la cea virtuală, păstrând în același timp coerența întregului proces. Acest instrument include evaluări cognitive bazate pe jocuri și evaluări bazate pe inteligență artificială (CodeVue) în conformitate cu competențele specifice postului dorit.

Ne bucurăm că putem folosi acest instrument de recrutare, care ne permite să creștem calitatea procesului de angajare. Întreaga procedură de recrutare se întâmplă mai repede de când utilizăm HireVue.

Vrei să vezi cum funcționează acest instrument? Înseamnă că trebuie să te uiți ce job-uri avem în momentul de față deschise și să aplici! Acum putem deveni colegi mult mai repede! Te invităm să vezi joburile disponibile pe website-ul nostru, deoarece suntem foarte siguri că unul ți se va potrivi de minune!

Iată o mică demonstrație de cum sunt salutați candidații pe noua platformă

Joburi Disponibile