DTSE Romania este Angajatorul Anului 2022

Anii trecuți au schimbat lumea afacerilor în ceea ce privește tehnologia, digitalizarea, obiectivele și oportunitățile. La nivel mondial, multe companii au fost nevoite să se adapteze și să își ajusteze strategia de afaceri la noile moduri de lucru, pentru a menține un mediu de lucru stabil.

Pentru noi, nu a fost un drum ușor și este încă un proces îndelungat, dar am demonstrat că în orice circumstanțe, We Make It Happen. Eforturile echipei noastre au dat roade și suntem încântați să anunțăm că am câștigat Premiul Angajatorul Anului (pentru categoria mai puțin de 800 de angajați) la Romanian Business Services Forum & Awards 2022, organizat de Outsourcing Today & The Diplomat Bucharest.

Acest premiu recunoaște compania din industrie care a atins excelența în furnizarea de formare recunoscută internațional pentru angajații săi, un angajator care promovează valoarea mediului de calitate la locul de muncă. Măsurăm calitatea mediului de lucru prin bunăstarea și dezvoltarea colegilor noștri, extinderea și îmbunătățirea constantă a serviciilor noastre și, nu în ultimul rând, pachetul de beneficii competitive. Investim cât mai des și cât mai mult posibil în training-uri, workshop-uri și diferite cursuri, programe de dezvoltare pentru colegii noștri.

Skill Management

În Q3 am lansat programul Skill Management, în care fiecărui angajat i s-a atribuit un profil în funcție de activitatea sa. Apoi, angajații evaluau în continuare seturile corespunzătoare de abilități și, oriunde existau lacune, își puteau atribui cursuri.

Catalogul actual de competențe constă din 1400 de competențe și este deschis pentru extindere. Abilitățile sunt clasificate în abilități profesionale, sociale și limbi străine.

Managementul competențelor este o parte esențială a planificării strategice a forței de muncă. Avem nevoie de noi abilități pentru a face față provocărilor actuale și viitoare.

Traininguri externe

În 2021, pe lângă toate programele interne și oportunitățile de dezvoltare, am alocat peste 40.000 de euro pentru ca angajații noștri să se dezvolte profesional în continuare.

Traininguri

Fiecare angajat a avut ocazia să aleagă un curs care să-l ajute să se dezvolte în domeniul respectiv și să obțină certificarea necesară, de exemplu, ITIL Foundation, Prince 2, Agile, SCRUM, SQL, HTML/CSS, Javascript, design grafic, editare video SAP, Adobe Certified Photoshop Expert etc. Mai mult decât atât, colegii au acces la platformele internaționale de dezvoltare cunoscute ca Percipio și Coursera.

Mai mult, în 2021 am organizat o serie de ateliere în domeniile: time management, bugetare, comunicare cu clienții, nutriție, gătit și multe altele.

Pe lângă toate cele de mai sus, fiecare angajat primește 4800 lei/an, pe platforma Online Benefit, pentru a urma orice cursuri disponibile acolo. Toată lumea are acces la o platformă internă de învățare și formare cu 7 mii de cursuri și se poate înregistra pentru programe de dezvoltare în cadrul companiei DTSE.

Leadership Career@DTSE

Acest program este destinat liderilor și angajaților cu potențial de conducere pe termen mediu – pentru lideri seniori, noi sau viitori. Programul are patru module: rotație de locuri de muncă, coaching și mentorat, prezentare de vizibilitate și evenimente de networking.

Talents@DTSE

Acesta este un program internațional de talente pentru angajații cu potențial pe termen scurt, cu o durată de 9 luni. În acest program toată lumea primește vizibilitate și poate participa activ la proiecte de afaceri.

levelUP!NextGen

Un program exclusiv de dezvoltare de 4 luni pentru angajații care sunt gata să facă următorul pas în carieră în 1-3 ani. Mediul de învățare este 70% digital și 30% față în față, iar participanții au capacitatea de a-și structura călătoria de învățare în funcție de nevoi și interese. Scopul final este de a acumula în șapte abilități de leadership digital: digitalizare și tehnologie, story-telling, mindfulness, lucru agil, ambidexteritate, împuternicire și colaborare.

AI Incubator

Un program împărțit în două, destinat angajaților care sunt curioși de date și tehnologii AI și pentru cursanții de tehnologie AI.

În funcție de grupul țintă, poate dura între 3-6 luni cu sesiuni de instruire, materiale de lectură, provocări, misiuni, introducere în învățarea automată, instrumente IT și conducere agilă a proiectelor IT.

Communities of Practice

Avem mai multe comunități de practică care sunt deschise oricui și oferă un mediu de calitate pentru învățare și dezvoltare. Toate COP-urile sunt internaționale și au următoarele teme: colaborare internațională, sănătate, digitalizare și cultura DTSE.

Mentorat

Nu în ultimul rând, toată conducerea noastră este deschisă relațiilor de mentorat cu oricare angajat/ă. Sunt specialiști cu experiență în domeniile lor respective, prietenoși și abordabili.

Acest premiu este o confirmare că mergem în direcția cea bună. Construirea echipei noastre nu se oprește cu recrutarea. Industria noastră este în creștere rapidă și dinamică și trebuie să ținem ritmul investind în oamenii noștri cu pregătire, dezvoltare, creând cel mai bun mediu pentru ca aceștia să prospere.