Despre noi

Deutsche Telekom Services Europe Romania

Startup-ul Deutsche Telekom Business Services a luat naștere în Europa în anul 2013, perioadă în care se contura necesitatea unui furnizor intern de servicii tânar, cu o viziune nouă și inovativă pentru întregul grup.

Încă de la început, am fost un exemplu demn de urmat pentru toate celelalte centre de servicii partajate și am devenit principalul furnizor intern de servicii pentru întreg grupul Deutsche Telekom. În scurt timp am deschis un al doilea birou în România, la Timișoara. În luna mai 2017 a fost fondat Deutsche Telekom Services Europe care a reunit serviciile prestate pentru întregul grup. Drept urmare, numele companiei s-a schimbat din Deutsche Telekom Business Services în Deutsche Telekom Services Europe România, oferind o gamă întreagă de servicii pentru celelalte companii ale grupului. În ciuda acestor schimbări, modul inovativ și creativ în care gândim și ne desfașuram activitatea continuă să performeze și astăzi. Acum, Deutsche Telekom Services Europe are 10 birouri în 4 țări: Germania, Slovacia, Republica Cehă și România.

Deutsche Telekom Services Europe

Deutsche Telekom Services Europe este un incubator de soluții inovative pentru întregul grup Deutsche Telekom. De la automatizări pană la procesări și minări de date, DTSE dezvoltă soluții menite să îmbunătățească lumea în care trăim.

Mentalitatea Deutsche Telekom Services Europe este bazată pe cinci mari piloni care s-au dovedit a fi esențiali pentru succesul global al companiei de-a lungul timpului: cea mai bună experiență pentru clienți, servicii de înaltă calitate, condiții de lucru excelente, inovație continuă și creșterea continuă a competitivitații. Aceasta este tradiția Deutsche Telekom pe care o onorăm cu toții.

10
Locații
3500
Angajați
5
Linii de servicii

Deutsche Telekom Group

Deutsche Telekom, fosta companie de stat Deutsche Bundespost care s-a privatizat în anul 1996, își are sediul central la Bonn și este probabil cea mai bună companie de telecomunicații din Europa. Grupul Deutsche Telekom se concentrează pe două sectoare de business: infrastructură IT & soluții software oferite de companiile T-Systems (ex. T-Systems France, T-Systems Belgium, T-Systems Slovakia etc) și soluții de telecomunicații oferite de companiile Telekom/T-Mobile (ex. T-Mobile Austria, Telekom România, T-Mobile Polska etc). Grupul Deutsche Telekom furnizează soluții de comunicare pentru 165 de milioane de utilizatori de mobil, 29 de milioane de utilizatori de linii fixe, 19 milioane de utilizatori de internet de mare viteză, 6.9 de abonați de televiziune și aproximativ 2 milioane de sisteme de management al birourilor. Global, Deutsche Telekom are 225.000 de angajați în peste 50 de țări.

Deutsche Telekom se implică de asemenea în mod activ în domenii care cresc calitatea vieții precum schimbările climatice, responsabilitate socială și securitatea datelor.

About Placeholder
About

Click on different areas to see our operations