Conformitate

Deutsche Telekom Services Europe dorește să stabilească standarde, nu numai prin competență și performanță, ci și prin modul în care acționează angajații săi. Apropiați de clienți și parteneri, echitabili și deschiși la dialog.

Respectarea reglementărilor legale, a valorilor și obligațiilor este la baza acțiunilor noastre. Toate pot ajuta la protejarea companiei de daune. Pentru a putea contracara nemulțumirile și abaterile ca companie, trebuie să fim conștienți de ele.

Prin urmare, am dori să oferim tuturor grupurilor de interese posibilitatea de a sublinia cu ușurință și, dacă este necesar, în mod anonim potențiale încălcări legale sau de reglementare prin intermediul portalului nostru de avertizori - TellMe. Acesta include, de asemenea, referiri la drepturile omului sau riscuri de mediu, restricții ale libertății de exprimare sau încălcări în lanțul de aprovizionare - din acțiunile angajaților noștri din propria noastră zonă de afaceri sau ale furnizorilor sau partenerilor noștri de afaceri. Regulamentul de procedură poate fi găsit tot aici.

Pentru mai multe informații, consultați:

Portalul avertizorilor TellMe
Conformitate
Responsabilitate