DTSE România la MicroStrategy World 2020 în Orlando, USA

În prima săptămână din luna februarie, Oana Gaman (Digital Services Team lead) împreună cu Livia Nicola (Record-To-Report Manager) au călătorit din București până în Orlando, Statele Unite ale Americii. Ce au făcut ele mai exact acolo? Au reprezentat întregul grup Deutsche Telekom în cadrul evenimentului MicroStrategy World 2020.

Echipa R2R - ce fac ei în DTSE România?

Înainte să vorbim despre MicroStrategy, o să-ți povestim pe scurt cine se ocupă de acest sofware și de multe altele, cum ar fi soluții de raportare, suport tehnic sau implementare de software. Prin urmare, suntem bucuroși să-ți prezentăm pe scurt echipa R2R (Record to Report), a cărei manager este Livia.

Echipa R2R este responsabilă de raportări de înaltă calitate pentru diferite domenii: change management, support management și/sau suport tehnic pentru aplicații și software. Echipa asta faină este aliniată cu strategia de inovație a grupului Deutsche Telekom (DT) iar pe lângă cele menționate mai sus, oferă și soluții Blue Prism pentru a crește eficiența proceselor. Experții din echipa RTR sunt printe cei mai buni în aceste servicii. Împreună cu echipa lor, Oana și Livia realizează mereu instrumente noi, și inovatoare pentru top management iar eforturile lor sunt recunoscute chiar și peste hotare.

Sunt mai multe de spus despre echipa R2R, dar nu mai vrem neapărat să scriem. Mai bine îți arătăm clipul lor de prezentare să vezi ce faini sunt:

Reprezentând Grupul DT la evenimentul The MicroStrategy World 2020

Peste o mie de profesioniști analitici au fost prezenți timp de 3 zile la acest eveniment, care a avut loc în Orlando. Tema principlă la The MicroStrategy World 2020 a fost inteligența artificială.

Evenimentul acesta a oferit o oportunitate inegalabilă de a experimenta noua versiune a software-ului și de a afla despre progresul tehnologic în soluțiile de tip Cloud. De asemenea, colegele noastre au avut șansa să vadă cum o analiză independentă, deschisă și o platformă de mobilitate este esențială pentru viitorul organizației. Livia și Oana au putut vizualiza în exclusivitate demersul asupra noilor tehnologii de Cloud/Inteligență artificială și a demonstrațiilor live. Ulterior, ele au participat la sesiuni de networking cu clienții și partenerii MicroStrategy, precum și cu experți din industrie.

În sesiunea intitulată „Deutsche Telekom AG: Digitalizarea în BI”, Livia și Oana au împărtășit câteva idei principale. În primul rând, au detaliat modul în care MicroStrategy a devenit una dintre cele mai competitive platforme pentru furnizorul de servicii al grupului DT. Au explicat cum acest instrument va schimba raportarea de zi cu zi a organizației, cum va crește eficiența și cum va ajuta conectarea cu alte locații surori.

În al doilea rând, colegele noastre au arătat un demo live cu vizualizări interesante, având accent major pe performanța conexiunii de date în direct. Pe baza feedback-ului, compania noastră a abordat una dintre cele mai complexe livrări, lucrând exclusiv cu datele Live SAP BW și Oracle Essbase.

Prin urmare, această experiență a fost unică pentru Livia și Oana. Au făcut schimb de experiențe și opinii cu alți clienți/colegi din domeniu. Atât pentru ele, cât și pentru DTSE România înseamnă foarte mult faptul că întregul grup DT este printre numele companiilor mari din această industrie.

Livia & Oana, împreună cu alți experți în MicroStrategy

Hai să devenim colegi!

Fă parte din echipa Record to Report și lucrează împreună cu Livia și Oana! Pe lângă un colectiv foarte fain, în DTSE România vei avea și un super pachet de beneficii.

Dacă ești pasionaț/ă de inteligența artificială și sistemele de raportare (SAP BW, SAP Lumira, Microstrategie etc.), atunci locul tău este în această echipă. Aplică aici.