DTSE România câștigă primul loc în „Topul Național al Firmelor”

Topul Național al Firmelor are o istorie de 25 de ani și este organizat de Camera de Comerț și Industrie a României. In fiecare an, în cadrul acestui eveniment firmele sunt premiate în functie de performanța acestora. DTSE România, reprezentată de Mădălin Popescu, câștigă pentru a doua oară în ultimii doi ani locul întâi în categoria firmelor de servicii de dimensiune medie.

Acest premiu vine ca cireșa de pe tort binemeritată, după un an plin de evenimente pentru DTSE România, deoarece anul acesta am sărbătorit 5 ani de servicii, creștere și inovație. Ceea ce a început cu un grup de 10 persoane este acum o companie în continuă creștere, cu două locații și cu aproape 400 de angajați. Premiul a fost acordat ținând cont de cifra noastră de afaceri netă, EBITDA, rata EBITDA și eficiența utilizării resurselor umane și a capitalului angajat.

Excelența Sa, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a fost de asemenea prezent pentru a onora firmele câștigătoare și pentru a le felicita pentru impactul lor pozitiv asupra mediului de afaceri din România. Suntem onorați și ni s-a confirmat faptul că ne îndreptăm în direcția corectă. Mai mult de atât, acest premiu ne încurajează să facem pasi și mai mari către inovare, digitalizare și servicii de calitate, pași către viitor.