DTSE România câștigă locul I pentru Compania Anului

THE DIPLOMAT BUCUREȘTI ȘI OUTSOURCING TODAY a organizat a șasea ediție a FORUMULUI ȘI A PREMIILOR DE SERVICII PENTRU AFACERI ROMÂNEȘTI în data de 15 iulie 2020, la Athenee Palace Hilton, București.

Gala Premiilor, aflată acum la cea de-a șasea ediție, este un eveniment de elită pentru recunoașterea, recompensarea și celebrarea succesului celor mai importante companii, proiecte și persoane fizice care acționează în domeniul serviciilor comune de afaceri din România.

În cadrul acestei gale, compania noastră a fost onorată și premiată.  Am câștigat locul 1 pentru cea mai bună companie de servicii/afaceri a anului 2020 (categoria mai puțin de 800 de angajați). Laura Gavrilă, (Special Projects Coordinator) a fost prezentă la ceremonie pentru a reprezenta DTSE România și a primi premiul.

Acest premiu recunoaște toate aspectele de excelență în managementul afacerilor, cum ar fi performanța financiară și operațională, profunzimea serviciilor, creșterea clienților și a angajaților, conducerea companiei, precum și responsabilitatea socială.

Suntem incredibil de mândri și onorați să câștigăm acest premiu, care ne recunoaște munca grea, inovația și creșterea.  Avem oameni uimitori în echipa Magenta, care fac lucrurile să se întâmple. Colegii noștri sunt profesioniști cu o viziune deosebită pentru DTSE România, sunt cu adevărat dedicați muncii lor și contribuie la digitalizarea afacerii noastre. Toți colegii noștri merită un mare „mulțumesc” pentru tot ceea ce fac în companie, în special în aceste momente grele. Ei lucrează de acasă și mențin toate serviciile noastre la o calitate foarte înaltă și bună.

Împreună, #wemakeithappen!