Eduard: Începutul carierei mele Magenta în DTSE România

Schimbarea care contează

Într-o dimineață, am decis că am nevoie de o schimbare majoră în cariera mea, întrucât am simțit că mediul în care obișnuiam să lucrez, nu mai corespunde așteptărilor mele. Așadar, am început să caut un nou loc de muncă în România, dar și în străinătate. La început, nu am găsit slujba pe care am considerat că mi se potrivește cel mai bine. Întotdeauna a lipsit ceva din ecuație, dar ce anume?

Calea mea spre succes a început cu pași mici

Am început să pun pe hârtie câteva idei și factori motivaționali care m-ar putea ajuta să găsesc un loc de muncă care să se potrivească mai mult personalității mele. Este destul de important să îți faci timp să te gândești la ce este important atunci când îți cauți un nou loc de muncă. Lista pe care am reușit să o creez a fost la început foarte dezordonată, dar am reorganizat-o prin prioritizarea ideilor și a factorilor care au fost importanți pentru mine. La final, am creat un top 3 din toate ideile puse pe hârtie.

După câteva luni de căutare serioasă, o oportunitate interesantă s-a prezentat exact când mă așteptam mai puțin. Așadar, am decis că noua mea poveste ar trebui să înceapă în cadrul Deutsche Telekom Services Europe Romania (DTSE România), unde am început să trăiesc experiența magenta, lucrând ca redactor online pentru portalul HR al angajaților.

Realizarea curbei de învățare

În cadrul DTSE România, am descoperit o lume complet originală și plină de culoare, ale cărei nuanțe de culori rezonează mai bine cu mine. Ca redactor online, am început să dobândesc abilități importante și utile în primele șase luni. Cele mai importante abilități de care sunt mândru că le-am învățat sunt: editarea conținutului web, crearea și îmbunătățirea conținutului specific grupului țintă, folosind instrumente specifice, cum ar fi Word Press și Core Media Studio, dezvoltarea și implementarea independentă de topicuri, susținerea conducerii echipei cu planificarea editorială și a fi un manager de comunitate pe canalele de social media.

Din momentul în care am început să lucrez în DTSE România și până în prezent, trebuie să spun că sunt impresionat atât de abordarea colegilor, cât și de modul de conducere al companiei. Sunt constant susținut pentru a mă dezvolta în continuare, ceea ce îmi oferă zilnic senzația importantă de a nu ajunge doar la un loc de muncă aleatoriu, ci să mă simt ca fiind un atu important în cadrul acestui mecanism imens. De asemenea, noile situații care apar în cadrul sarcinilor zilnice, mă mențin motivat în fiecare clipă.

Fii parte din lumea #Magenta

Eu cred că în DTSE România, lucrurile chiar se întâmplă (#wemakeithappen. Lumea Magenta continuă să se extindă într-o direcție drăguță, în care oamenii sunt puși în centrul atenției, unde oamenii sunt auziți de fiecare dată și din care ați putea face parte și voi. Consider că am fost mereu auzit de când m-am alăturat echipei de comunicare, dar mai important este faptul că a fost mult sprijin din partea colegilor și a managerului meu, ceea ce a determinat să lucrez într-un mediu înconjurător prietenos, tânăr, fericit și motivat..

Este plăcerea mea să te invit să descoperi toate oportunitățile noastre faine din cadrul companiei. De asemenea, te poți înscrie la Ziua Porților Deschise pentru a ne cunoaște mai bine vizitând biroul nostru pentru câteva ore. Astfel, vei avea ocazia să trăiești experiența de a fi angajat DTSE România și să decizi dacă dorelti să ni te alături.