Anca: Experiența mea cu HireVue și decizia de a face parte din echipa Magenta

Timea (Specialist Comunicare) îi urează Ancăi (Expert Marketing) bun venit în DTSE România și în echipa comunicare. Haideți să aflăm despre experiența procesului de recrutare a Ancăi cu HireVue (instrumentul nostru online de recrutare) și ce crede ea despre #EchipaMagenta.

1. Bună, Anca și bine ai venit pe partea #magenta. Spune-mi, de ce ne-ai ales pe noi, mai ales în perioada de pandemie?

Bună Timea! Ei bine, am decis să-mi „magentific” cariera pentru că am auzit că viața este mai bună în magenta și după prima lună în DTSE România, cu siguranță pot spune că așa și este.

Într-un context mai larg, cred că poți găsi oportunități excelente de carieră chiar și în momentele grele cu care ne confruntăm, dacă trebuie să știi ce anume să cauți.

În cele din urmă, sunt o mare fană a brandului, iar Deutsche Telekom este al doilea cel mai valoros brand german din lume, conform clasamentului „Brand Finance Global 500”.

2. Din păcate, colegii noștri nu au putut să te cheme fizic la interviu, așa că totul s-a întâmplat prin intermediul aplicației HireVue, care este instrumentul nostru online de recrutare. Cum a fost experiența ta cu HireVue?

A fost o experiență uimitoare, primul meu proces de recrutare digitalizat vreodată.

HireVue este un instrument intuitiv, ușor de utilizat, cu un nivel ridicat de flexibilitate, iar cel mai bun lucru despre el este că puteți efectua interviul atunci când programul ți se potrivește cel mai bine, în orice moment al zilei.

Sfaturile membrilor echipei DTSE România au fost utile pentru a ilustra fluxul tehnic al procesului, precum și întrebările de practică înaintea interviului oficial înregistrat digital.

A fost distractiv și destul de unic, filmându-mă și vorbind cu aparatul foto. Ceea ce mi-a plăcut cel mai mult a fost că ai avut posibilitatea pentru două filmări oficiale, din care ulterior ai putut păstreza pe acela în care ai „strălucit” cel mai mult.

3. Ai schimba ceva în HireVue?

Singurul lucru pe care l-aș schimba este timpul (de 30 de secunde în acest moment) pe care îl ai să-ți pregătești răspunsurile înainte de începerea înregistrării oficiale. Este puțin solicitant să fii gata cu toate detaliile discursului tău filmat de trei minute într-un timp atât de scurt.

În rest, aș păstra HireVue cu caracteristicile sale actuale, este un instrument foarte util.

4. Am o ultimă întrebare, Anca: cum îți place în DTSE România?

Singurul lucru pe care l-aș schimba este timpul (de 30 de secunde în acest moment) pe care îl ai să-ți pregătești răspunsurile înainte de începerea înregistrării oficiale. Este puțin solicitant să fii gata cu toate detaliile discursului tău filmat de trei minute într-un timp atât de scurt.

În caz contrar, aș păstra HireVue cu caracteristicile sale actuale, este un instrument foarte util.

În numai o lună de când sunt pe #parteamagenta, echipa mea m-a surprins cu o mulțime de energii pozitive și sprijinul lor este necondiționat. În DTSE România am avut parte de cel mai organizat program de onboarding pe care l-am întâlnit pe parcursul meu profesional.

Mai mult decât atât, echipa din DTSE România, toți colegii pe care i-am cunoscut până acum sunt oameni uber-cool, cu o mentalitate tânără și practică. Sunt cu adevărat profesioniști zâmbăreți.

Anca Dumitru, Marketing Expert

Citește întregul articol despre HireVue, instrumentul nostru de recrutare online, aici.