10 motive să-ți transformi cariera într-una MAGENTA

Probabil crezi despre articolul acesta că este despre compania noastră și recrutarea ta în echipă. Perfect, pentru că așa și este. Poate crezi despre noi că suntem compania care furnizează servicii de telefonie, internet și televiziune. Nu este prima dată când ne confruntăm cu această confuzie, dar nu, noi nu oferim aceste servicii. În articolul de mai jos vei găsi infomații cheie despre noi și de ce ar trebui să te gândești la o carieră MAGENTA în 2020.

Cine suntem noi cu adevărat?

Noi, Deutsche Telekom Services Europe – România (mai pe scurt, DTSE România) suntem un shared service center și oferim servicii de HR, financiar, raportare și achiziții pentru mai multe țări europene (Germania, Ungaria, Slovacia, Grecia, Croatia etc). Facem parte din grupul mare, Deutsche Telekom, cunoscuta companie de telecomunicații, care are sediul principal în Germania. Din acest motiv suntem și noi brandați în culoarea magenta și avem drept logo T-ul specific, pe care cu siguranță l-ai mai văzut de multe ori. DTSE România este o filială, o companie tip Societate Europeană, care, așa cum am menționat mai sus, nu oferă servicii de telecomunicații.

Suntem o echipă tânără, care face treaba să meargă și oferă servicii de calitate. Ne place multiculturalitatea, avem colegi care vorbesc limba greacă, maghiară, slovacă, croată, română, germană, macedoneană, albaneză, olandeză și muntenegreană. Mediul nostru de lucru este colorat și modern. Organizăm evenimente faine pentru colegii noștri, petreceri tematice, Săptămâna Sănătății, Momente Dulci și multe altele. Promitem să detaliem într-un alt articol toate evenimentele astea faine pe care le organizăm.

De ce să alegi o carieră MAGENTA în 2020? Iată 10 motive:

  1. În DTSE România vei avea posibilitatea să te dezvolți și să crești după propriul tău ritm. Fiecare coleg este valoros pentru companie, prin urmare și parcursul tău profesional trebuie să fie pe primul plan.
  2. În prima ta zi în companie, Welcoming Ambassador-ul nostru te va surprinde cu un welcome kit. Ce conține acest kit? Doar cei care ne devin colegi pot afla!
  3. În primele 3 luni în DTSE România vei avea un #MagentaBuddy (un coleg din noua ta echipă), care îți va arăta toate taskurile și procesele pe care trebuie să le faci.
  4. Vei vedea că avem probabil cel mai bun pachet de beneficii de pe piață. De la diferite traininguri, până la activități sportive și de recreere, de la divertisment la shopping online, vei găsi o mulțime de avantaje în acest pachet.
  5. Vei fi observat/ă. Dar nu în felul în care poate îți imaginezi. Dacă faci treabă super bună vei fii premiat/ă cu un Evening Out Award. Acum sigur te întrebi ce inseamnă acest premiu? Înseamnă bani din partea companiei pentru efortul depus și meritele recunoscute, pentru o cină împreună cu prietenii tăi și familia.
  6. Vei beneficia de un abonament la rețeaua privată de sănătate Regina Maria, pentru diferite investigații medicale sau analize și reduceri la multiple clinici de stomatologie.
  7. Sănătatea ta este pe primul loc, tocmai din acest motiv vei avea fructe proaspete în fiecare luni și sesiuni saptămânale de masaj la birou. Vei avea la dispoziție cărți și articole, pe care le poți împumuta de la cea mai mare librărie online, Bookster.
  8. Vei putea rămâne după orele de lucru la birou, atunci când se organizează Game nights sau Movie nights.
  9. În funcție de cât timp vrei să rămâi la noi, adică vechimea ta în DTSE România, (sperăm să fie o perioadă cât mai lungă), vei primi vouchere de vacanță și zile extra de concediu.
  10. Știm, traficul poate deveni extrem de enervant și scump, în același timp. Noi îți vom oferi 120 de ron/lună, sumă pe care o vei putea folosi pentru combustibil sau pentru a deconta abonamentul pentru transportul în comun.

Ce părere ai despre lista de mai sus? Crezi că ai nevoie de mai multe detalii? Dacă da, noi organizăm DTSE Romania Open Doors Day și te invităm cu drag la noi. Poți completa formularul de înscriere aici. Suntem nerăbdători să te cunoaștem și să-ți arătăm unde și cum lucrăm noi.

Te-am convins că în DTSE România vei avea o super carieră? Perfect, pentru că aici poți vedea toate joburile noastre: https://dtse.ro/ro/jobs/ și nu-ți mai rămâne nimic de făcut, decât să aplici!