Magenta Talks cu Alexandra: managementul companiei, empatie și zilele de home office

Alexandra este Process Expert și lucrează în Timișoara. Face parte din echipa noastră de 3 ani și face o treabă uimitoare. Haideți să aflăm ce îi place cel mai mult în DTSE România și cum arată sarcinile ei de zi cu zi.

De cât timp lucrezi în DTSE România?

Lucrez la DTSE România din octombrie 2017, asta înseamnă că sunt 3 ani de când fac parte din echipă.

Descrie-ne ziua ta obișnuită la serviciu

Când mergeam la birou, era ziua mea era așa: am ajuns la birou, mi-am deschis laptopul, am citit e-mailurile și după aceea, m-am adunat cu colegii mei timp de 10-15 minute, pentru pauza de cafea de dimineață (mi-e dor de acele zile) și, după, am început să lucrez. La prânz, mâncam împreună cu colegii mei, râdeam, glumeam și, pe lângă muncă, ne distram mult împreună. Uneori ieșeam la prânz și din când în când ne mai vedeam seara, după programul de lucru.

Acum însă, deschid laptopul dimineața, citesc mailurile și vorbesc cu colegii mei folosindu-mă de social media sau tool-urile companiei.



Ce îți place cel mai mult la job-ul tău?

Iubesc echipa. Există colegi, lideri și manageri excelenți aici în DTSE România. Îmi place, de asemenea, că jobul meu necesită contact cu alte persoane, din alte departamente, ceea ce reprezintă un bun început în crearea unei legături între departamentele noastre.

Ce îți place cel mai mult la DTSE România?

Există o mulțime de lucruri care îmi plac la DTSE România și unul dintre aceste lucruri este empatia arătată din partea conducerii. Un exemplu este că în timpul pandemiei ni se permite să lucrăm de acasă, astfel încât să ne simțim protejați și îngrijiți.

Alte lucruri sunt:

  • petrecerile noastre minunate (petreceri de Crăciun și de vară);
  • bonusurile;
  • programul flexibil;
  • deserturile pe care le primim de Sweet Moments Day (Halloween, Ziua Femeii, Ziua Îndrăgostiților etc.);
  • mediul prietenos.

Ce sfaturi poți da cuiva interesat de un loc de muncă la DTSE România?

Alătură-te echipei acum! În DTSE România aveți multe șanse să vă dezvoltați atât pe plan profesional cât și pe cel personal. Eu și mulți alți colegi suntem dovada reală.